Levegő víz hőszivattyúk >20kW

TERRA AL TWIN LEVEGŐ VÍZ HŐSZIVATTYÚ
Nagyobb teljesítménnyel a nagyobb fűtési igényekhez

A TERRA AL TWIN levegő víz hőszivattyú két kompresszorral dolgozik, a 17 – 32 kW közötti fűtési igényű épületeket tökéletesen kiszolgálja. A leadott teljesítményt tökéletesen igazítja az igényekhez. A monoblokk rendszerű hőszivattyú rendkívül robosztus kivitelű, kitűnő hang- és rezgés csillapítással van ellátva.

-17, 24 vagy 32 kW teljesítményű
-2 lépcsős kivitelű
– teljesítmény lépcsőzése 2 kompresszorral
-hűtési funkció
-alacsony felépítés
-integrált szabályozás NAVIGATOR 2.0 az épületben védett körülmények között
helyezhető el
-robusztus kivitel, monoblokk rendszerrel

TERRA AL_nD - Außengerät

A levegő víz hőszivattyúk a magas teljesítményüknek köszönhetően kitűnő alternatívát jelentenek. Jó példa erre az iDM új TERRA AL Twin gyártmánycsaládja amely a robusztus alacsony kompakt felépítése miatt kiválóan alkalmazható. Tekintettel a felhasználásra kerülő nagy levegő mennyiségre a külső felállítás jóval egyszerűbb mint egy légcsatornázott beltéri felállítás. A kapcsolószekrény és a szabályzás az időjárástól védve az épületen belül kerül felállításra. A szabályozásnak köszönhetően 5 berendezés kapcsolható kaszkádba és ezzel akár 160 kW teljesítmény is elérhető.

IDM Hőszivattyúk NAVIGÁTOR szabályozással
A NAVIGATOR szabályozás egyedülálló a piacon. A szabályzás egyszerre vezérli az iDM hőszivattyúk működését és az adatkommunikációt a telefon APP-al vagy a PC-vel.
Tovább >>
HGL technika
Az iDM által szabadalmaztatott HGL technika dupla komfortot biztosít és nem igényli plusz energia hozzáadását.
Tovább >>
Hűtés
Egyre fontosabbá válik a frissítő hűvös szoba a nyári forróságban. Ilyenkor is a földből nyert energiát használjuk a helységek kellemes temperálásához, két lehetőség is kínálkozik.
Tovább >>
MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+