Árlista másképp

Az elmúlt időszakban rengeteg beszélgetést folytattunk ügyfeleinkkel és az érdeklődőkkel. A kérdésekből érzékeltük hogy sokan tanácstalanok és bizonytalanok amikor hőszivattyút keresnek ezért gondoltuk hogy cikkszámok, rövidítések és árak helyett bemutatunk néhány jellemző összeállítást amivel reményeink szerint megmutatjuk a felhasználások sokféleségét és azt, hogy a hőszivattyúkkal milyen sokféle igényt és elgondolást lehet megvalósítani.

Minden variáció bemutatására nem vállalkozhattunk – ahhoz kevés a rendelkezésünkre álló hely – az itt bemutatott ajánlat formába szerkesztett komplett berendezések bemutatják a lehetőségek egy szeletét és a várható költségek vonatkozásában is orientálnak.

A tájékoztató ajánlatok természetesen nem kötelező érvényűek és nem helyettesítik a szakszerű épületgépészeti tervezést sem ezért javasoljuk, hogy a konkrét terveket épületgépész tervezőkkel készíttessék el.

A következő tájékoztató ajánlatokban split rendszerű levegő/víz hőszivattyús rendszerek felhasználói árait mutatjuk be.

Fullscreen Mode

A következő dokumentumban a monoblokk rendszerű hőszivattyús rendszerekre vonatkozóan mutatunk be megoldásokat és azok felhasználói árát.

Fullscreen Mode

A következő dokumentumban a szondás vagy talajkollektoros telepítésű geotermikus hőszivattyúk jellemző felhasználásainak felhasználói árát mutatjuk be 3-17 kW tartományban.

Fullscreen Mode

A következő dokumentumban a szondás vagy talajkollektoros telepítésű geotermikus hőszivattyúk jellemző felhasználásainak felhasználói árát mutatjuk be 20-42 kW tartományban.

Fullscreen Mode
MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+