AERO ILM COMPLETE HŐSZIVATTYÚK

AERO ILM COMPLETE 2-7, 4-13 kW
belső felállítású levegő víz hőszivattyúk  

A kompakt levegős hőszivattyúk COP értéke kiemelkedő: 4,32 illetve 4,11 . Különlegességük, hogy kis helyen elférnek, például az épület egy sarkába állítva szívják be és fújják ki ki az energiát adó külső levegőt. A hasonló megjelenésű higiénikus tárolóval együtt nem igényelnek külön helységet.

Különösen sűrű beépítésű környezetben nagyon előnyös mert az épületen kívül nem látható a hőcserélő „doboz” és ez különösen jó hatással van a jó szomszédság ápolására. Bár az iDM hőszivattyúi rendkívül halk járásúak ez a típus is 27-30 dB(A) kibocsájtású ami néhány méter távolságban már elvész a háttérzajban.

Az AERO ILM hőszivattyú kompakt kialakítása miatt bekötésre kész állapotban kerül kiszállításra. Tartalmazza a NAVIGATOR 2.0 szabályzást, távoli elérést és a szervizadatok továbbításának a lehetőségét. A NAVIGATOR SmartGrid ready tehát kész az intelligens energiahálózatokhoz való csatlakozásra és fogadja a napelemek inverterének adatait.

Az ILM hőszivattúk két változatban készülnek a nagyobbik, 4-13 kW teljesítményű hőszivattyú HGL technikával készíti a használati meleg vizet és ezzel kíméli a kompresszort, a kisebbik 2-7 kW csak előnykapcsolással készít meleg vizet de 230 V hálózatról működik.

terra-ilm-complete
Aero_ILM
MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+